Генерални директор Душан Гарибовић и извршна директорка за саобраћај Сенија Богић Павловић са сарадницима, 17. и 20. јула, били су у једнодневној посети радницима у Каони, Прахову, Крагујевцу и Пријепољу и тиме заокружили обилазак свих места где има наших запослених.

„Значајно нам је да нас видите уживо, да схватите да смо ми део вас, да имате прилику да нам у овако необавезној и опуштеној атмосфери изнесете све оно што вас мучи и тишти, а ми ћемо, првенствено као ваше колеге, па тек онда као руководиоци, покушати да помогнемо у решавању предочених проблема“, казала је извршна директорка.

На тај начин запослени су имали прилику да кроз питања добију и конкретне одговоре пословодства. Као и на другим службеним местима, тако је и у Каони и Прахову, а потом и у Крагујевцу и Пријепољу приметна дисциплинованост свих, као и велика мотивисаност и неговање задравог духа. За сада, епидемиолошка ситуација, међу нашим људима и у поменутим местима је стабилна и под контролом. Радници се придржавају свих мера превенције, носи се заштитна опрема, коју је и овом приликом пословодство донело и поделило, а просторије се редовно дезинфикују.

„Наша је обавеза да вам у овим кризним временима лично пружимо подршку и захвалност, јер свакако жива и искрена реч нам је свима потребна. Важно је да знате да се пословодство није „сакрило“, нити „побегло“, него је ту, активно, ангажовано и доступно 24 часа“, рекао је генерални директор.

Директор се, као и сваки пут када је на терену, информисао у каквим условима радници раде, како им је на послу и како им може на било који начин изаћи у сусрет. Изразио је и задовољство што су сви које су посетили здрави и видно расположени, а уједно и задовољни посетом, јер како кажу, радује осећај да ни једног тренутка нису препуштени сами себи. С обзиром на специфичност ситуације у којој процес рада никако не сме да стане и фирма мора да приходује, радници су показали своју одговорност и лојалност и између осталог, своје радно време прилагодили потребама комитената.