„Србија Карго“, трећу годину за редом, послује са једном од најбољих бонитетних оцена, чиме у континуитету доказује финансијску стабилност, поверење пословних партнера, а самим тим и своју значајну позицију на тржишту, чиме је остварио право на Плакету златне бонитетне изврсности. Тим поводом, а захваљујући одличним пословним перформансама, по процени бонитетне куће Company Wall, уручена нам је кристална плакета , као симбол транспарентног рада и пословног престижа.

Иначе овако високо признање,  може добити једино компанија која задовољава строге економске и финансијске критеријуме, а на основу посебне методолигије, анализе и евалуације података од стране економских експерата. Важно је напоменути да су у обзир узети подаци и анализе бонитета десетине хиљада компанија из Србије, Хрватске, Словеније, Црне Горе и Босне и Херцеговине.

Свакако, поседовањем овог сертификата, наша комапнија потврђује свој дугогодишњи систематски и квалитетан рад, а својим садашњим и будућим клијентима и партнерима, сигурност пословања из финансијског и економског аспекта.